jueves, 26 de noviembre de 2015

Els éssers vius! Unitat de Ciències Naturals

Aquestes darreres setmanes hem estat treballant els éssers vius i l'entorn a l'àrea de Ciències Naturals!
Varem començar parlant de la diferència entre éssers vius i éssers no vius. Varem seguir xerrant dels valors ecològics i de la seva importància a l'hora de cuidar el medi ambient, els nins varen fer uns dibuixos on representaven alguna de les pautes més significatives a l'hora de cuidar la naturalesa.

L'unitat 3 de naturals es centrava principalment amb els éssers vius, quins típus d'éssers vius hi ha, quines són les seves característiques i diferències, etc.
Els nins varen haver d'investigar i dur informació a classe i entre tots hem fet un petit esquema/resum de l'unitat! Esperem que els hi hagui servit d'ajuda!

M'agradaria que en qualsevol ocasió que tengueu de visitar espais naturals xerreu d'aquest tema amb els vostres fills, sempre va bé recordar el que hem treballat dins l'aula. Al cap i a la fi el que ensenyam aquí és el que es trobaran al dia a dia.
Reforçau sempre que pogueu l'importància de tenir cura i respecte pel medi ambient i pels animals, mostrau-li al vostre fill la naturalesa en el seu estat pur, que descobreixi i es divertesqui!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.