lunes, 14 de diciembre de 2015

L'amic invisible!

Ja quasi hem arribat a les festes de Nadal, aquells dies tan esperats que ens reunim amb la familia i amb els amics i reforçam aquells vincles que ens uneixen.
Aquesta setmana farem un joc anomenat l'amic invisible, un joc que ens ajudarà a reforçar la nostra amistat!

Hem agafat un paperet secret on hi ha escrit el nom d'un company, haurem de preparar un regalet que noltros trobem que li pugui agradar: podem comprar-li un detallet, podem fer-li una manualitat, etc. Alguna cosa personalitzada estaria molt bé. Juntament amb això li farem un dibuixet ben fet on hi escriurem les coses bones que té el nostre amic i els motius pels quals ens agrada ser amic d'aquesta persona, per exemple: En Joan és un nin molt divertit i agradable, m'agrada ser amic seu perque m'ajuda quan ho necessit i sempre vol jugar amb mi. Gràcies Joan!

Segur que tots ens alegrarem de sentir paraules guapes sobre nosaltres i ens unirem molt més els uns amb els altres.

Vosaltres pares donau-lis una mà als vostres fills, ajudau-los a trobar les coses bones del company que els hi ha tocat. Recordau-lis l'important que és l'amistat a la nostra vida, explicau-lis perquè hem de cuidar dels nostres amics i amigues, que hem d'escoltar els seus consells, que hem d'ajudar-los quan ho necessitin i recordau-lis que si donam amistat i amor als nostres companys nosaltres rebrem el mateix multiplicat per mil!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.